目前日期文章:200903 (4)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

Last March, I signed a contract, which requests me to work here for entire one year.

This March, after a summer, fall, winter of following the contract, when next summer comes, it means I've completed the contract. The internship will be officially finished, but the relationship with them..... will be... ______?

我是張小龜 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

重回學校生活,總能讓我回憶起當初青春無限可愛陽光的自己,(我真的很陽光好嗎!?)

這次的回憶主題是--排球,我最愛的球類運動。

我是張小龜 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()

  • Mar 08 Sun 2009 00:26
  • 純真

還記得大學之前,看到小孩會嗤之以鼻,覺得他們是跟我無法溝通的外星人,

連我第一個外甥出生到滿月都在我家住,我也沒抱過他,

我是張小龜 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()

蓮霧 

 

我是張小龜 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()

找更多相關文章與討論